Site içi arama

Tüketici Elektroniği Ürünleri

Perşembe, 27 Mayıs 2021
Her sektöre özel “Fırsat Paketleri"'ni Kaçırmayın!

SOLIDWORKS® Tüketici Elektroniği Ürünleri Paketi


SOLIDWORKS® Sektörel Paketler ile her sektörün kendine özel dinamiklerini göz önünde bulunduruyoruz. Özel olarak hazırladığımız Tüketici Elektroniği Ürünleri paketi, kapsamlı ve avantajlı SOLIDWORKS® ürünlerini sunmaktadır.


Tüketici Elektroniği Ürünleri Paketi : İhtiyaçlarınızın tamamını içerir!


Sizler için hazırladığımız avantajlı SOLIDWORKS® paketimiz aşağıdaki bütün ürünleri kapsamaktadır.


SOLIDWORKS® Professional + SOLIDWORKS® Electrical + PCB


1- SOLIDWORKS® Professional : SOLIDWORKS® 3 Boyutlu tasarım yetenekleriyle, tüketici elektroniği ürünleri tasarlamanız için pek çok aracı bünyesinde barındırır.

Ürün maliyet tahmini, CircuitWorks elektrik CAD (ECAD) ve mekanik CAD tasarımları arasında veri paylaşımı, tasarım sürecini hızlandıran toolbox tasarım kütüphanesi, SOLIDWORKS® Visualize Standart ile gelişmiş gerçekçi renderlar, ScanTo3D ile tersine mühendislik çalışmaları, tolerans analizi ve daha fazla araç Professional‘da yer almaktadır. Daha fazla detay için lütfen tıklayınız.


2- SOLIDWORKS® Electrical : Güç sistemleri, kullanıcı kontrolleri, kablo demetleri ve karmaşık kablolama dahil olmak üzere gömülü elektrik sistemlerinin daha hızlı tasarımı için sezgisel arayüz sunar. Tamamen SOLIDWORKS® ile entegre çalışmaktadır. Elektrik şeması oluşturmanın en rahat yoludur. Electrical hakkında daha fazla detay için tıklayınız.




3- SOLIDWORKS® PCB : Verimli şemalar oluşturmanıza olanak sağlayan, profesyonel bir PCB tasarım aracıdır. PCB tasarımının SOLIDWORKS® CAD ile uyumlu şekilde yönetilmesi, yönetilen süreçlerin en verimli şekilde ECO değişiklik işlemi, iş akışlarıyla sorunsuz entegrasyon sağlamaktadır. Daha fazla detay için lütfen tıklayınız.


Güçlü 3 SOLIDWORKS® Çözümü Tek Bir Pakette: Kapsamlı Çözüm!

SOLIDWORKS® avantajlı paketler tamamen sektörel ihtiyaçlar göz önünde tutularak hazırlanmıştır. Firmanız için gerekli bütün çözümlere paket avantajıyla sahip olabilirsiniz.

Avantajlı SOLIDWORKS® Tüketici Elektroniği Ürünleri Paketi hakkında daha fazla bilgi almak için bizlerle hemen iletişime geçebilirsiniz.


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward