Site içi arama

Endüstriyel Otomasyon Sistemleri

Perşembe, 27 Mayıs 2021
Her sektöre özel “Fırsat Paketleri"'ni inceleyin!

SOLIDWORKS® Endüstriyel Otomasyon Sistemleri Paketi 


Her sektöre özel SOLIDWORKS® paketlerimiz ile tasarımdan üretime, bütün ihtiyaçlarınıza karşılık veren çözümleri bir araya getirdik! Yeni ve avantajlı SOLIDWORKS® paketlerimiz, bütün süreçleri maksimum verimle yönetmenizde yardımcı olacaktır.

SOLIDWORKS® Endüstriyel Otomasyon Sistemleri paketi, endüstriyel otomasyon sistemleri üzerine çalışan firmalar için hazırladığımız kapsamlı ve özel bir SOLIDWORKS® paketidir.

Ürünlerin mekanik tasarımından hayat bulduğu imalata, elektrik şemalarından montaj kataloglarına kadar bütün operasyonları kapsamaktadır.


SOLIDWORKS® Endüstriyel Otomasyon Paketi: Hepsi bir arada!


Sizler için oluşturduğumuz avantajlı SOLIDWORKS® paketimiz aşağıdaki bütün ürünleri kapsamaktadır.


SOLIDWORKS® Professional + SOLIDWORKS® Simulation Std + Composer + Electrical


1- SOLIDWORKS® Professional : SOLIDWORKS® 3 boyutlu tasarım çözümleriyle tasarımlar oluşturmanıza ve yönetmenize olanak tanır. SOLIDWORKS® Professional sürümünün bütün faydalarını etkin şekilde kullanabilirsiniz. SOLIDWORKS® Professional paketi hakkındaki detaylar için lütfen tıklayınız.


2- SOLIDWORKS® Simulation Standart : Simulation Standart ürünü ile doğrusal gerilim analizi, zamana bağlı hareket analizi ve yorulma analizi modüllerini içermektedir. Daha fazla detay için lütfen tıklayınız.


3- SOLIDWORKS® Composer : Ürününüzü üretimden önce 2D ve 3D resimler ve etkileşimli animasyonlarla gösterin. Dil ve kültürden bağımsız olarak, teknik iletişimi üretim ve servis ekipleriniz, tedarikçileriniz ve müşterileriniz için daha görsel ve daha etkili hale getirerek çeviri ihtiyacını azaltın. SOLIDWORKS® Composer hakkında daha fazla detay için lütfen tıklayınız.


4- SOLIDWORKS® Electrical : SOLIDWORKS® Electrical elektrik sistem tasarımlarını basitleştirerek, hızlı ve etkili çözümler sağlamanızı yarar. Tek hatlı ya da çok hat içeren karmaşık şemalar oluşturmak için bir ya da birden çok kullanıcı rahatlıkla çalışabilir. Rahatlıkla PLC ve klemensleri otomatik kablolamak mümkündür. Daha fazla detay için tıklayınız.


Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz ve başarılar elde ettiğimiz müşterilerimizden, Ergin Otomasyon firmasının başarı hikayesini izleyebilirsiniz;




Avantajlı SOLIDWORKS® Endüstriyel Otomasyon Sistemleri Paketi hakkında daha fazla detay için bizlerle hemen irtibata geçebilirsiniz.

















Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward