Site içi arama

Kaldırma ve Taşıma Sistemleri

Perşembe, 27 Mayıs 2021
Her sektöre özel “Fırsat Paketleri"'ni Kaçırmayın!

SOLIDWORKS® Kaldırma ve Taşıma Sistemleri Paketi


SOLIDWORKS® Sektörel Paketler ile yeni bir sayfa açıyoruz! Kaldırma ve Taşıma Sistemleri üzerine çalışan müşterimizden edindiğimiz tecrübeden faydalanarak, sizler için cazip bir paket sunuyoruz. Sunduğumuz bu avantajlı paket sayesinde, bütün süreçlerinizi SOLIDWORKS® ürünleri ile başarılı şekilde yönetebilirsiniz.


Kaldırma ve Taşıma Sistemleri Paketi Avantajları: Uygun Fiyat ve Kapsamlı!


Sizlere değer katacak ve ihtiyaçlarınızı tamamen karşılayacak olan SOLIDWORKS® ürünlerine, tek bir pakette sahip olabilirsiniz. Bu paketimiz aşağıdaki bütün ürünleri kapsamaktadır.


SOLIDWORKS® Professional + SOLIDWORKS® Simulation Std + Composer + Electrical


1- SOLIDWORKS® Professional : SOLIDWORKS® 3 Boyutlu kaldırma ve taşıma sistemleri tasarlamanıza ve çalışmaları yönetmenize olanak tanır. Bünyesinde barındırdığı geniş bağlantı elemanları kütüphanesi, bütün bağlantı elemanlarınızı eksiksiz ve çok hızlı şekilde yapmanıza yardımcı olur. SOLIDWORKS® Professional ürünün yetenekleri hakkında daha fazla detay için lütfen tıklayınız.


2- SOLIDWORKS® Simulation Std : Tasarımıza ait sistemlerin statik analiz ve yorulma analizlerine olanak sağlamaktadır. Belirli bir yük altındaki gerilme, yer değiştirme, tepki kuvvetleri ve emniyet durumlarının incelenmesi operasyonları için statik analiz modülü sağlarken, ömür ve hasar durum kontrol operasyonlarını Yorulma Analizi Modülü sağlamaktadır. Daha fazla detay için lütfen tıklayınız.


3- SOLIDWORKS® Composer : Profesyonel montaj klavuzları, etkileşimli animasyonlar ile ürünlerinize ait detayları gösterin. SOLIDWORKS® Composer ile dil ve kültürden bağımsız olarak müşterileriniz ya da teknik ekibinizle iletişimi daha sağlıklı yakalamanız için eşsiz araçlar sunar. Composer hakkında daha fazla detay için lütfen tıklayınız.




4- SOLIDWORKS® Electrical : Akıllı tasarım araçları, kapsamlı parçalar veri tabanı, 2B şemalar ile 3 boyutlu modellerinin tam entegrasyonu ile beraber, elektrik sistem tasarımını profesyonelleştirir. SOLIDWORKS® ürünleri ile birlikte uyumu, kısa zamanda hatasız tasarımlar yapmanızda yardımcı olmaktadır. SOLIDWORKS® Electrical hakkında Daha fazla detay için tıklayınız.


4 ürün tek bir pakette: Avantajlı ve Özel Fiyatlarla!

SOLIDWORKS® avantajlı paketleri sektörel ihtiyaçlar göz önünde tutularak oluşturulmuştur. Özel fiyatlarla daha fazla SOLIDWORKS® ürünlerinden yararlanabilir, firmanıza değer katabilirsiniz.

Avantajlı SOLIDWORKS® Endüstriyel Otomasyon Sistemleri Paketi hakkında daha fazla detay için bizlerle hemen irtibata geçebilirsiniz.



Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward