Site içi arama

MAKTEK Konya 2023 Fuarı’ndaydık!

Salı, 24 Ekim 2023
11-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen MAKTEK Konya Fuarı'nı geride bıraktık.


11-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen MAKTEK Konya Fuarı'nı geride bıraktık. SOLIDWORKS, 3DEXPERIENCE ve hyperMILL başta olmak üzere, tasarımdan üretime kullanılan son teknoloji ürün ve çözümlerimizi sergilediğimiz fuarda, ziyaretçilerin standımıza ilgisi oldukça yoğundu.


Ziyaretçilerin SOLIDWORKS ve hyperMILL gibi dünyanın önde gelen CAD/CAM/CAE yazılımlarını yakından tanıma fırsatı bulduğu MAKTEK Konya 2023 Fuarı’nda, ürün ve çözümlerimizin temel özelliklerini ve kullanım alanlarını detaylı olarak anlatma fırsatı yakaladık. Standımızı ziyaret eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.


DMU 75 Monoblock ve hyperMILL iş birliği ile canlı işleme yaparak kusursuz yüzey kalitesini ziyaretçilerimize bir kez daha gösterdik.


Standımızda, DMU 75 Monoblock ve hyperMILL iş birliği ile impeller kesimi gerçekleştirdik. İşlem, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile takip edildi.

DMU 75 Monoblock, yüksek performanslı ve hassas bir makine. hyperMILL, 5 eksenli frezeleme için dünyanın en gelişmiş CAM yazılımı. Bu iki teknolojinin bir araya gelmesi, karmaşık ve işlemesi zor parçaların hassas ve verimli bir şekilde işlenmesinin en güzel örneğini gözler önüne serdi. hyperMILL ile işlemenin sınırlarını zorlamaya devam ediyoruz.


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward