Site içi arama

SOLIDWORKS'de Büyük Değişim Kampanyası Başladı!

Perşembe, 14 Ekim 2021
Mevcut SOLIDWORKS lisanslarınızı bulut tabanlı SOLIDWORKS lisansına taşıyın, %40'a varan indirim fırsatından faydalanın!

Klasik SOLIDWORKS Lisanslarınızı, Bulut Tabanlı SOLIDWORKS lisansı ile değiştiriyoruz!

Bulut tabanlı SOLIDWORKS'un avantajlarını yaşamak ister misiniz? Mevcut SOLIDWORKS lisansınızı, bulut tabanlı SOLIDWORKS lisansıyla hemen değiştirebilirsiniz.

Fiyat teklifi almak için tıklayınız.

Bulut Tabanlı SOLIDWORKS Nedir?

Bulut tabanlı 3DEXPERIENCE Platform, kullanıcıların ürün tasarımlarını iş birlikçi ortamda geliştirmelerine olanak sağlar. 3DEXPERIENCE çözümleri, SOLIDWORKS masaüstü araçlarını tamamlar ve tasarımlar üzerinde, her zaman ve her yerden iş birliği yapılmasına olanak tanır. Güçlü SOLIDWORKS tasarım rolleri, SIMULIA analiz rolleri, ENOVIA yönetim rolleri ve DELMIAWorks üretim araçlarıyla eksiksizdir! 3DEXPERIENCE hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.


3DEXPERIENCE platformunun sağlayacağı faydalar nelerdir?

Gerçek Zamanlı İş Birliği: 3DEXPERIENCE platformu, kuruluşların herhangi bir cihazdan gerçek zamanlı olarak iş birliği yapmalarını, müşteriler ve tedarikçilerle bağlantı kurmalarını, benzersiz ürünler ve müşteri deneyimleri sunmak için ilerlemeleri izlemenizi sağlar.

Güçlü Bulut Tabanlı Araçlar: 3DEXPERIENCE platformu, size bulutta sağlam veri ve yaşam döngüsü yönetimi sunarken, simülasyon ve üretim uygulamalarına bağlayarak SOLIDWORKS’ünüzü tamamlar ve güçlendirir.

Gelişmiş Çözümler: 3DEXPERIENCE platformu, her büyüklükteki kuruluş için idealdir. Şirketinizin ihtiyaçları değiştikçe, ürün yaşam döngünüzü yönetebileceğiniz çeşitli çözümler portföyüne kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kampanya Koşulları

* Mevcut masaüstü lisans kullanımları sona erecektir.

* Abonelik anlaşması devam eden müşteriler için geçerlidir.

Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward