Site içi arama

SOLIDWORKS’te Lisanslama Modeli ve Fiyat Politikası Değişikliği

Perşembe, 11 Mayıs 2023
Temmuz ayından itibaren yapacağımız değişiklikleri sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Siz müşterilerimizin her birinin benzersiz ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Giderek daha fazla müşterimiz, bize abonelik iş modelinin ve Bulut teknolojisinin, inovasyon hızına ayak uydurmak için gerekli birçok avantaj sağladığını iletti. Bu geri bildirimleri karşılamak için yapmayı planladığımız değişiklikleri 3DEXPERIENCE Works Genel Müdür Yardımcısı Gian Paolo Bassi, blog yazısında dile getirdi. Bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için Temmuz ayından itibaren yapacağımız değişiklikleri sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz:

SOLIDWORKS Kalıcı lisansa bulut hizmeti ekleniyor, SOLIDWORKS Bulut teknolojisiyle artık daha güçlü hale geliyor

Temmuz 2023'ten itibaren, SOLIDWORKS Kalıcı CAD lisanslarının tüm yeni satın alımları, Aboneliğin bir parçası olarak Bulut Hizmetlerini içerecektir.

Mevcut SOLIDWORKS aboneliği devam eden tüm müşterilerimiz, bu lisansların her birini Bulut Hizmetleri Aboneliğine yükseltme fırsatına sahip olacak, ancak tercih ederlerse normal SOLIDWORKS Aboneliklerini yenileme esneklikleri de bulunmaktadır.

Kalıcı SOLIDWORKS lisans ve abonelik fiyatı değişiyor

SOLIDWORKS CAD ürünlerinin tüm yeni kalıcı ve dönem lisanslarının fiyatları arttırılacaktır. Fiyattaki bu artış, beklediğiniz kaliteli ürünlere ve son teknolojiye sahip Bulut altyapısını sizlere sunmak için gerekli yatırımları yapmaya devam etmemizi sağlayacaktır.

Kalıcı SOLIDWORKS lisansı en az 2 yıllık abonelik ile satın alınabilecek

Yeni kalıcı lisanslarınızı en az iki yıllık SOLIDWORKS Aboneliğiyle birlikte alabileceksiniz. Aboneliğiniz bittikten sonra aboneliğinize devam etmek istemezseniz, SOLIDWORKS lisansınız kalıcı olacaktır; ancak artık Bulut Hizmetlerine, sürüm yükseltmelerine ve destek hizmetlerine erişiminiz olmayacaktır.

Bulut Hizmetlerine dahil olan birçok avantajı keşfetmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Ürün geliştirme süreçlerinde size en iyi deneyimi sunmak ve şirketinizin planlarına uygun kararları hem teknolojiden hem de fiyattan ödün vermeden almanızı sağlamak için yetkin bayi ağımızla çalışmaya devam ediyoruz.

Bayi ağımız ile siz müşterilerimizin yeniliklere adaptasyonunu ve memnuniyetlerinizi sağlamak için tüm özel gereksinimlerinizi büyük bir dikkatle karşılamaya hazırız.

Bu değişiklikleri yaparak size bildiğiniz ve severek kullandığınız ürünlerimizde size sürekli yenilik sunmayı amaçlıyoruz.

Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward