Site içi arama

Sizlere Kaçırılmayacak bir SOLIDWORKS Teklifimiz Var

Pazartesi, 8 Haziran 2020
3DEXPERIENCE PLATFORM rolleriyle SOLIDWORKS 'de 1 lisans alana 1 Lisans bedava!


3DEXPERIENCE PLATFORM ROLLERİYLE* SOLIDWORKS’te 1 LİSANS ALANA 1 LİSANS BEDAVA*

Bir SOLIDWORKS masaüstü lisansı ile birlikte 3DExperiencePlatform rollerinden* birini alana ikinci masaüstü lisans** ücretsiz. Stoklarla sınırlıdır.

Dünyamızın hızlı değişimlerden geçtiği bugünlerde, alışık olduğumuz iş yapış biçimleri de sorgulanıyor ve değişiyor. DASSAULT SYSTEMES SOLIDWORKS olarak bu değişimi gerçekleştirmeniz için size gerekli teknolojileri sunuyoruz.

SOLIDWORKS portföyü ile yenilikçi ürünleri pazara daha hızlı sunarken tasarım ve üretim kaynaklarınızın verimliliğini en üst düzeye çıkarır. SOLIDWORKS çözümleri ile tasarımcılar, mühendisler, üretim, pazarlama ve satış ekipleri kolaylıkla birlikte çalışabilirler.

Bulut tabanlı 3DEXPERIENCE® platform en iyi tasarım çözümlerini, ekipleriniz arasında sorunsuz iş birliği ve iletişime imkanı, bulutta güçlü veri ve yaşam döngüsü yönetimi, simülasyon ve üretim uygulamalarıyla birleştirerek sevdiğiniz SOLIDWORKS'ü güçlendirir.

SOLIDWORKS ve 3DEXPERIENCE dijital dönüşüm yolculuğunuzda size nasıl yardımcı olabilir öğrenmek için aşağıdaki çalışmayı izleyebilirsiniz.

3DEXPERIENCE Platformu Nedir?

3DEXPERIENCE platformu, tasarımdan üretim ve teslimata dek ürün geliştirme sürecinizi birbirine bağlayan bulut tabanlı bir ortamdır. Her boyuttan kuruluş için ideal olan bu platformda; kuruluşunuz ve ihtiyaçlarınız büyüyüp değiştikçe, sorunsuz bir çözümler portföyüne erişerek ürün yaşam döngülerinizin tüm yönlerini yönetebilirsiniz. Platform tek doğru bilgi kaynağı görevi görür, bu sayede ekipleriniz herhangi bir yerden güvenli şekilde veri paylaşabilir. 3DEXPERIENCE platformu kuruluşların herhangi bir cihazdan gerçek zamanlı olarak iş birliği yapmalarına, müşteriler ve tedarikçilerle bağlantı kurmalarına ve benzersiz ürünler ve müşteri deneyimleri sunabilmeleri için süreçteki ilerlemeyi takip etmelerine yardımcı olur. 

3DEXPERIENCE platformu hakkında daha fazla bilgi için 3DEXPERIENCE NEDİR? adlı makalemizi inceleyebilir,  blog sayfamızda yer alan 3DEXPERIENCE konulu makalelere göz atabilirsiniz.

Teklifimizle İlgili Daha Fazla Bilgi İçin

*3DExperiencePlatform rolü, 12 aylık abonelik olarak satın alınmalıdır.

** Masaüstü lisanslardan fiyatı daha düşük olan hediye edilecektir. Bu tekliften faydalanabilmek için bir SOLIDWORKS masaüstü lisansının iskontosuz ve indirimden önceki fiyatından alınması gereklidir. Bu teklif sadece bakım anlaşması ile birlikte yapılan satışlarda ve alınacak ikinci SolidWorks yazılımının bakım anlaşması bedelinin ödenmesi durumunda geçerlidir. Başka bir kampanya veya indirim ile birleştirilemez.Kampanya stoklarla sınırlıdır.

SW standart alımlarına, upgrade’ lerde ve term license’larda gecerli değildir. Eğitim ve research lisanslarında geçerli değildir. Başka kısıtlamalar uygulanabilir. SOLIDWORKS kampanyayı değiştirme ve sonlandırma hakkını saklı tutar. Kampanyaya dahil olan ürünler: SOLIDWORKS Professional, Premium; Simulation Standard, Professional, Premium; Flow Simulation; Plastic Standard, Professional, Premium; Composer; SOLIDWORKS Electrical Schematic Professional, SOLIDWORKS Electrical 3D, SOLIDWORKS Electrical Professional; SolidWorks PCB; Inspection Standard, Inspection Professional; MBD Standard; SolidWorks PDM Professional CAD Editor, PDM Professional Contributor, PDM Professional Viewer. Her iki masaüstü lisans için de 12 aylık abonelik bedeli ödenmelidir. Bir şirket bu kampanyadan sadece bir sipariş için faydalanabilir.


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward