Site içi arama

İnovasyon Buluşmaları'nda İlk Durağımız: Konya!

Perşembe, 1 Eylül 2022
Tasarımdan üretime kadar ihtiyaçlarınıza uygun inovatif çözümlerimizi anlattığımız inovasyon buluşmalarında sizlerleydik!


İnovasyon Buluşmaları'nda ilk durağımız imalat sektörününün güçlü şehri Konya oldu. Tasarımdan üretime, pazarlamadan veri yönetimine kadar ki bütün sürece hakim inovatif çözümlerimizi sunduk. Yoğun ilgi gösterilen etkinliğimizde katılımcılar, 3DEXPERIENCE Platformu'nu daha yakından deneyimlediler.

İnovatif çözümlerle işletmeler, değişime ve yeniliğe hızla adapte olarak sürdürülebilir büyüme sağlarlar. Her şeyden önemlisi de yeni fikirlere yatırım yapma cesaretine sahip hale gelirler. Etkinliğimizde; inovasyonların dijital dönüşümle desteklenerek, yaratıcı fikirlerin ve buluşların nasıl sürdürülebilir olacağınından ve 3DEXPERIENCE platformundan bahsettik.


Değer katan bir yeniliklerle inovatif çözümlerimizi deneyimlemek için bizi takip etmeye devam edin!

3DEXPERIENCE hakkında daha fazla bilgi için https://3dexperience.armadayazilim.com/ adresini ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward