Site içi arama

Beklenen Büyük Yaz Kampanyaları Başlıyor!

Cuma, 8 Eylül 2023
SOLIDWORKS, 3DEXPERIENCE ve DraftSight'da beklenen büyük yaz kampanyaları sizlerle.

3DEXPERIENCE, SOLIDWORKS ve DraftSight ürünlerimizde beklenen yaz kampanyası başladı! 30 Eylül 2023' e kadar geçeli büyük kampanya fırsatlarından yararlanmak için tıklayın.



SOLIDWORKS Masaüstü lisans alana ikinci lisans 50% indirimli

SOLIDWORKS masaüstü lisans satın alan müşterilerimize 2. lisansta %50 indirim fırsatı! Eylül ayına özel bu kampanyamızı kaçırmamak için hemen bizimle iletişime geçin.

*Promosyon mevcut ve yeni müşteriler için verilecek yeni lisanslarda geçerlidir.

*Promosyon sadece Solidworks Standard/Professional with Cloud Services ile birlikte alınacak Solidworks Simulation Standard paketlerinde geçerlidir. 

DraftSight Lisansı Alana 2. Lisans  %50 İndirimli

Her türlü 2D ve 3D DWG dosyasını çok daha kolay, hızlı ve verimli şekilde oluşturmanıza, düzenlemenize, görüntülemenize ve işaretlemenize olanak tanıyan kalıcı Draftsight lisanslarında Eylül ayı fırsatlarını kaçırmayın!

*Promosyon ikili alımlarda geçerlidir.

*Promosyon sadece DraftSight PLC paketlerinde geçerlidir. (Enterprise ve Enterprise Plus) 

SOLIDWORKS alana 3 aylık Simulasyon Hediye

Simülasyon dünyasının iki rolü ile tanışmak isteyenler için harika fırsat! Yeni CAD Solidworks lisansları (PLC) ile beraber 3 Aylık Structural Designer ya da Structural Engineer Simulation hediye!

Bulut tabanlı 3DEXPERIENCE platformunda yer alan Structural Designer, tasarımcılarınızın farklı tasarım seçeneklerinin performansını verimli bir şekilde karşılaştırarak en iyi tasarımı daha hızlı bulmalarını ve bu sayede ürün geliştirme süresi ile maliyetini azaltabilmelerini sağlar. 

Bulut tabanlı 3DEXPERIENCE platformundaki Structural Engineer tasarımcıların ve mühendislerin güçlü yapısal Abaqus Çözücüye erişmesine olanak tanır.Çok yönlü ön işleme araçları, büyük montajlarda karmaşık doğrusal yapısal problemlerin kolayca kurulmasına olanak tanır.

SOLIDWORKS Simulation Ürünlerinde %15 İndirim!

Güçlü ve geniş kapsamlı SOLIDWORKS Analiz paketleri sayesinde ürün performansını etkin bir şekilde değerlendirerek kaliteyi arttırın ve gerektiğinde ürün revizyonunu hızlandırın. Eylül ayına gözel %15 indirim fırsatını kaçırmayın.

Kiralık SOLIDWORKS Tasarım Paketi ve Kiralık SOLIDWORKS Simulation Standard Paketi Alımlarında %35 İndirim!

Projelerinizi geliştirmek için hemen bir SOLIDWORKS kiralayabilir ve Eylül ayına özel fırsat sayesinde SOLIDWORKS Simulation Standard paketinde %35 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.


3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Paketlerinde %15 İndirim!

Bulutta SOLIDWORKS deneyimlemeniz için yaz kampanyamıza dahil olarak 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS paketlerinde %15 indirim avantajını kaçırmayın.

Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward