Site içi arama

3DEXPERIENCE World 2023’ten Haberlerimiz Var!

Cuma, 24 Şubat 2023
3DEXPERIENCE World etkinliğinde, bu yıl da geleneği bozmayarak 6 ödül alarak başarılarımızda gözleri doldurduk.



Her yıl büyük bir heyecanla beklenen dünyanın en çok bilinen ve tüm mühendislerin büyük bir ilgili ile takip ettiği tasarım zirvesi 3DEXPERIENCE World 2023, bu yıl 12-15 Şubat tarihleri arasında Music City Center, Nashville’de gerçekleşti. Armada Yazılım ekibi olarak katıldığımız 3DEXPERIENCE World 2023 etkinliğinde neler yaşandı sizlere bahsetmek isteriz. 

İlk gün genel oturum en önde yer kapma mücadelesi ile başladı, Armada Yazılım ekibi “Team with Red Jackets” geleneği bozmayarak en öndeki yerini alarak etkinliğe bomba gibi başladı.


 
Açılış oturumunda etkinlik sürecinde anlatılacak Dassault Systemes’in, 3DEXPERIENCE Works ve SOLIDWORKS liderliğinde, teknolojinin sanalın hayal gücünün sınırlarını zorlamayı mümkün kıldığı bir dünyayı nasıl mümkün kıldığı hakkında genel bilgilendirme yapılırken; etkinlikte yer alan konuşmacıların, binlerce tasarımcı, mühendis, girişimci, öğrenci ve üreticinin bağlantısı ile nasıl bir ağ etkisi yarattığını, inovasyon, iş yaratma ve sağlıklı ve sürdürülebilir ekonomilere katkı üzerindeki bireysel etkiyi nasıl artırdığını vurguladılar.


 
DELL Technologies, Lenovo, HP, WoodExpert, 3Dconnexion ve birçok sponsorunda stantları ile katılım gösterdiği etkinlikte, yeni ürünler ve gelişmeleri canlı olarak görme, deneyimleme ve detaylı bilgi almanız için büyük bir salon organize edilmişti.
 
Etkinlik günleri boyunca farklı endüstrilere, uzmanlık alanlarına, teknolojilere hitap eden oturumlar; eğlenceli etkinlik ve yarışmalarla hem gelişen dünyadaki tasarım ekosistemini tanıdık hem bu ekosistem içerisinde yapılan birbirinden kıymetli işleri dinleme fırsatı bulduk hem de yarışmalarla birbirimize meydan okuduk.


 
Son gün gerçekleşen ödül töreninde bu yıl da geleneği bozmayarak 6 ödül alarak başarılarımızda gözleri doldurduk. 

3DEXPERIENCE World 2023 Ödülleri

• EUROMED En Çok Girişimci Lisansı Sağlayan Satış Temsilcisi Ödülü
• Türkiye 3DEXPERIENCE En İyi Satış Performansı Birinciliği
• Türkiye 3DEXPERIENCE En İyi Satış Performansı Dördüncülüğü
• Türkiye 3DEXPERIENCE En İyi Satış Performansı Beşinciliği
• Diamond Club 2022 - En İyi Satış Performansı Gösterenler Ödülü
• Dijital Medya Simülasyon Kategorisi Ödülü
 
Gelecek yıl Dallas, Texas’ta gerçekleşecek 3DEXPERIENCE World 2024 için bizi takip etmeye devam edin.


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward