Site içi arama

SOLIDWORKS'de 1+1 Fırsatını Kaçırmayın!

Pazartesi, 21 Mart 2022
Mart ayı sonuna kadar geçerli SOLIDWORKS kampanyamızı kaçırmayın! Bulutta yönetim rolleri ile birlikte alacağınız SOLIDWORKS lisansınıza ek 2. lisansta indirim!

Bulutta yönetim rolleri ile birlikte alacağınız SOLIDWORKS lisansınıza ek 2. lisansta indirim!

Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyamızı kaçırmayın!

Fiyat teklifi almak için tıklayınız.

SOLIDWORKS Professional: SOLIDWORKS Professional, SOLIDWORKS Standard yazılımına ait özelliklere ek olarak tasarım iletişim araçları (eDrawings® Professional), import parçalarda unsur tanıma (Feature Recognation), foto gerçekçi görünüşler oluşturma (PhotoWorks / PhotoView360), Standard parça kütüphaneleri (toolbox, 3D Content Center), veri yönetim araçları (Workgroup PDM) vb. birçok add-in ürünü içinde barındırır. Daha fazla bilgi için tıklayın.

 SOLIDWORKS Premium:  Tasarımlarınızı kusursuz ve hızlı yapmanızı sağlayacak tasarım kütüphanesi (Toolbox), borulama ve elektrik kablo hattı oluşturma (SOLIDWORKS Routing), SOLIDWORKS Visualize ile gerçekçi render hazırlama, SOLIDWORKS Simulation ile Statik Analiz (FEA), CircuitWorks ile ECAD ‘den MCAD ‘geçiş, ister 2D isterse de 3D olsun bütün CAD datalarını paylaşabileceğiniz eDrawings Professional, tersine mühendislik çalışmalarını yapacağınız ScanTo3D ve daha pek çok araç bu ürün içerisinde yer almaktadır. Daha fazla bilgi için tıklayın.

Bulutta Yönetim Rolleri Nelerdir?

Collaborative Business Innovator: Buluttaki tek bir platformda bağlantı kurup iş birliği yaparak tüm kuruluşunuzun güncel bilgilere sahip olmasını ve yenilik yapmasını sağlayın. 

Collaborative Industry Innovator: Ürün verilerine, temel yaşam döngüsü yönetimine ve uyumluluk hizmetlerine güvenli şekilde erişin ve ürün içeriğine yönelik gerçek zamanlı, güvenli ve yapılandırılmış iş birliği sağlayın.

SOLIDWORKS Connector for the 3DEXPERIENCE platform: SOLIDWORKS'ünüzü 3DEXPERIENCE platform bulutunuza bağlamak çok kolaydır. Bu bağlayıcı, Toolbox, Routing veya diğer herhangi bir eklenti gibi masaüstü SOLIDWORKS'e bir eklentidir.


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward