Site içi arama

SOLIDWORKS Simulation'da %50'ye Varan İndirim!

Salı, 7 Kasım 2023
Tasarım sürecinde analizi ön plana çıkararak, daha verimli ürünler piyasaya sunun. Üstelik %50’ye varan indirimle.

SOLIDWORKS'de tasarımlarımızın analizlerini, aynı arayüz içerisinde hızlı ve verimli yürütebilmeniz için harika bir kampanya sizlerle! %50’ye varan indirim fırsatını kaçırmamak için hemen teklif alın.

Fiyat teklifi almak için lütfen tıklayın.

Daha iyi ürünler tasarlamak için SOLIDWORKS Simulation özelliklerinden yararlanın, inovasyonu hızlandırmak için simülasyonu tasarım sürecinde ön plana çıkarın. Tasarımlarınıza analiz çözümlerimizin gücü ile birlikte en doğru sonuçlara ulaşıp, prototip maliyetlerinizi düşürebilirsiniz, ürün performanslarınızı maksimize edebilirsiniz. 

SOLIDWORKS Simulation

SOLIDWORKS Simulation, karmaşık ve önemli mühendislik sorularını daha önce sormanıza ve cevaplamanıza yardımcı olur. Ürününüzü gerçek dünyayla sanal olarak test etmenize olanak tanır. Simulation hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayın.



Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward