Site içi arama

SOLIDWORKS CAD ve Simulation Ürünlerinde Büyük Fırsat Zamanı!

Cuma, 2 Şubat 2024
Tasarım ve simülasyon süreçlerinizi daha verimli hale getirmenizi sağlayacak Simulation kampanyası!

SOLIDWORKS ve SOLIDWORKS Simulation ürünlerimizde geçerli olan kampanyalarımızla tasarım ve simülasyon süreçlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz. İşte kaçırılmayacak Simulation kampanyalarımız!

SOLIDWORKS Tasarım Paketi Alana SOLIDWORKS Simulation %50 İndirimli!

SOLIDWORKS Tasarım Paketi satın alan müşterilerimize özel bir sürpriz! Tasarım Paketi alımınızla birlikte SOLIDWORKS Simulation ürünümüzü %50 indirimli olarak satın alma fırsatını kaçırmayın. Daha kapsamlı analizler ve simülasyonlar için hemen harekete geçin.

Kiralık SOLIDWORKS CAD ve Simulation Ürünlerinde %15 İndirim!

Yaratıcı tasarımlarınızı hayata geçirmek için SOLIDWORKS ve Simulation ürünlerimizde %15 indirim fırsatını kaçırmayın! Detaylı tasarım, analiz ve optimize etme imkanlarıyla projelerinizi bir üst seviyeye taşıyın.

**Promo sadece Solidworks Standard/Professional with Cloud Services ile birlikte alınacak Solidworks Simulation Standard paketlerinde geçerlidir.

Detaylı bilgi için hemen bizimle iletişime geçin!

Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward