Site içi arama

SOLIDWORKS'den Kaçırılmayacak Bulut Teklifi

Perşembe, 11 Kasım 2021
Bulut üzerinde çalışmanız için gerekli bütün araçlar SOLIDWORKS Bulut Teklifinde!

SOLIDWORKS® Bulut Teklifi, tasarım ekiplerinin tamamen bulut üzerinde çalışması için ihtiyaç duyduğu tüm araçları sağlar!

Fiyat teklifi için hemen tıklayın.

SOLIDWORKS Bulut Teklifi, bulut tabanlı 3DEXPERIENCE platformunda çalışan güçlü yeni nesil tasarım çözümlerini bir araya getiriyor. Ne zaman ve nerede ilham gelirse gelsin, dizüstü bilgisayarınızda veya tabletinizde tasarımlar oluşturabilirsiniz.

Sezgisel, özel araçlarla mekanik, şekil, yapı ve sac levha tasarımları, 2B çizimler, 3B açıklamalar, hassas fotoğraf işlemeleri ve ürün belgeleri oluşturabilirsiniz.

Yerleşik veri ve ürün yaşam döngüsü yönetimi, erişim haklarını ve verileri yönetmek yerine tasarım ve üretime odaklanabileceğiniz anlamına gelir.

3DEXPERIENCE Platformunun Faydaları Nelerdir?

SOLIDWORKS Bulut Teklifi, yalnızca bulut girişimi olan müşterilerin vizyonlarını gerçekleştirmelerini sağlar.

Her yerde tasarlayın: Teklifteki araçlar, ekiplerin her yerde tasarım yapmalarını sağlar. Bölme ve parametrik modelleme, sac levha ve yapısal tasarım araçlarının tümü, ofiste veya yolda kullanım için bir tarayıcıda mevcuttur.

Dağıtım yok: Tasarım çözümleri bir tarayıcıda çalıştığından dağıtım yoktur ve her zaman günceldir.

Tek bir modelleme ortamı: 3D Creator ile en üst düzeyde tasarım özgürlüğü sağlar – parça veya montaj yapısı hakkında endişelenmenize gerek yoktur.

Yerleşik yaşam döngüsü ve veri yönetimi: Tasarımcılara tasarımlarını gerektiği gibi dallandırma ve birleştirme yeteneği vererek yol boyunca revizyonları takip eder.

Yerleşik işbirliği: Tasarımları paylaşın ve etkileşimli panolar, topluluklar, sohbetler, sohbet, görüntülü aramalar ve daha fazlasıyla gerçek zamanlı olarak tüm ekip üyelerinden, müşterilerden ve tedarikçilerden girdi alın.

Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward