Site içi arama

SOLIDWORKS 2022 Yenilikleri

Salı, 12 Ekim 2021
SOLIDWORKS 2022 Yenilikleri, tasarım sürecinizi mükemmelleştiren önemli geliştirme ve yenilikler içeriyor. Bütün yönleriyle ele aldığımız SOLIDWORKS 2022 'de yapılan yenilikleri keşfedin!

SOLIDWORKS 2022 piyasaya sunuldu! SOLIDWORKS 2022; tasarım, dokümantasyon, veri yönetimi ve analiz için iş akışlarını iyileştiren genişletilmiş işlevler içeriyor.  Ayrıca bulut tabanlı tasarım ve işbirliğini etkinleştirirken, tasarımdan üretime kadar daha fazla zorluğun üstesinden gelmek için 3DEXPERIENCE Works portföyüne bağlanarak yeteneklerinizi genişletebilirsiniz. SOLIDWORKS 2022 Yenilikleri ve geliştirmeleri yakından inceleyelim.

İşte SOLIDWORKS 2022 Yenilikleri ile Gelen Bütün Geliştirmeler

1- Montaj Performansı: SOLIDWORKS'de montaj performansı hiç bu kadar iyi olmamıştı! SOLIDWORKS 2022 montajlarda hafif modlarla çalışmak için basitleştirilmiş araçlar sunuyor. Genişletilmiş iş akışları ve iyileştirilmiş performans sayesinde büyük montajlarla daha hızlı çalışın. İyileştirilmiş performansla montajları açarken, kapatırken ve kaydederken zamandan tasarruf edin. Büyük Tasarım Gözden Geçirme modunda zaten açılmış bir montajdan Büyük Tasarım Gözden Geçirme modunda açarak alt montajları daha hızlı açın.


2- Dosya Aktarma: DXF veya DWG dosyalarını bir parça çiziminde açın ve en büyük STEP dosyalarını bile beklemeden hızla içe aktarın. SOLIDWORKS 2022, IFC dosyalarını içe aktarırken gelişmiş filtreleme, yalnızca ihtiyacınız olanı getirmenize olanak tanır.

3- Grafik Geliştirmeleri: SOLIDWORKS 2022, deneyiminizi daha sorunsuz hale getirmek için grafik mimarisini iyileştirmede bir adım daha atıyor. Yeniden tasarlanan kozmetik dişler, tasarımınızı net bir şekilde görselleştirmenizi sağlar.

4- SOLIDWORKS Electrical: Büyük ve çok kullanıcılı Electrical projelerinde iyileştirilmiş performans; çalışmanızı oluştururken, değiştirirken ve kopyalarken zaman kazandırır. Akıllı PDF belgeleri, raporlarınızın kalitesini artırır. Yeni elektrik bileşenleri artık çevrimiçi! Bileşenleri tekrardan tasarlamak yerine Electrical Content Portal'ı keşfedin.

5- SOLIDWORKS Flow Simulation: Yeni Scene Plot ile tam olarak istediğiniz sonuç görüntüsünü yüklerken zamandan tasarruf edin. SOLIDWORKS 2022 Flow Simulation, bir bakışta etütler arasındaki farkları net bir şekilde görmenizi sağlayan, yeni Birleştirilmiş Grafikler ile tasarımınızdaki kritik sonuçları bulun.

6- SOLIDWORKS Plastics: SOLIDWORKS Plastics 2022'de ki Enjeksiyon Konum Danışmanı ile optimum sonuçları daha hızlı alın. Genişletilmiş koşucu şekilleri, daha fazla gerçek dünya çalışması oluşturmanıza olanak tanır. Simetri geliştirmeleriyle, her zamankinden daha hızlı çözülen çok boşluklu kalıpları temsil edebilirsiniz.

7- SOLIDWORKS Routing: SOLIDWORKS 2022, tasarım döngüsü sırasında ürününüzdeki 3B tellerin, kabloların ve donanımların tasarımını önemli ölçüde hızlandırır. Bükme Yarıçapı kontrolünde yapılan iyileştirmeler, hatalardan kaçınmanıza yardımcı olur. SOLIDWORKS Electrical ile birleştirildiğinde daha sağlam tesisatlar oluşturun.


8- SOLIDWORKS Simulation: Çok çeşitli fiziksel bileşenleri temsil etmek için yeni Bağlantı Çubuğu konektörünü kullanın. Gelişmiş ağ oluşturma ve temas tanımıyla modelinizi hazırlarken zamandan tasarruf edin. SOLIDWORKS Simulation 2022 'de otomatik çözücü seçimi ile çalışmaları daha hızlı çözün.

9- SOLIDWORKS Visualize: SOLIDWORKS Visualize 2022 birden fazla kamera yolu, gruplama ve yeniden sıralama gibi animasyonda yapılan iyileştirmeler, ürünlerinizi hayata geçirmek için önemli avantajlar sunar. Yeni Örnekleme ile kalıpları oluşturma ve kontrol etme konusunda daha fazla özgürlüğe sahipsiniz. Yeni Shadow Catcher özelliği ile gerçekçiliği geliştirin.

10- SOLIDWORKS Parçalar:  SOLIDWORKS 2022 ile mesh verilerinin avantajlarını, parametrik özelliklerin doğruluğu ve hibrit parça modellemedeki geliştirmelerle birleştirin. Dıştan dişli saplama unsuru, çift yönlü draft ve yaklaşık iki düzlem yansıtma ile istediğiniz geometriyi daha hızlı oluşturun. Yapı Sistemlerinde yapılan geliştirmeler, kaynakları daha hızlı oluşturmanıza olanak tanır.

11- SOLIDWORKS Inspection: SOLIDWORKS Inspection 2022, iş akışlarını büyük ölçüde iyileştiren SOLIDWORKS Montajları ve Teknik Resimler için geliştirmeler sunar. Inspection eklentisindeki API desteği, belgeleme süreçlerini otomatikleştirme yeteneğinizi genişletir.


12- SOLIDWORKS Manage: Malzeme Listesi verilerini daha verimli ve kontrollü şekilde, bir web bağlantı üzerinden farklı kullanıcılarla paylaşın. Microsoft Office ile entegrasyon, CAD olmayan belgelerle daha verimli çalışmanıza olanak tanır. SOLIDWORKS Görev Panosu ile yeni entegrasyon, doğrudan CAD'de daha fazlasını yapabileceğiniz anlamına gelir.


13- SOLIDWORKS PDM: Tüm eDrawings özelliklerine Windows Gezgini içinden erişerek, SOLIDWORKS dosyalarınızı önizlerken zamandan tasarruf edin. Web2'deki geliştirmeler, doğrudan bir web tarayıcısından daha da fazla 3B formatı ve veri kartını görüntülemenize olanak tanır. Geliştirilmiş içerik okunabilirliği, işlemlerin kapsamını hızla anlamanıza yardımcı olur.


14- Kullanıcı Deneyimi: SOLIDWORKS 2022, Kısayol Çubuğunda yeni Komut Arama gibi özelliklerle deneyiminizi iyileştirmeye devam ediyor. Kesit görünümünde, referans geometri görünümünde, Seçim Kümelerinde ve yeniden tasarlanmış bildirimlerde yapılan geliştirmeler size daha temiz ve daha verimli bir arayüz sağlıyor.

SOLIDWORKS 2022 Yenilikleri ve ürün hakkında daha fazla bilgi için bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz.

Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward