Site içi arama

FRC Turkey Yarışmasına öğrencilerle beraber hazırlanıyoruz

Cuma, 26 Ocak 2018
İlk senesi olan FRC (First Robotics Competition) Turkey Yarışması başlıyor.

SOLIDWORKS Tasarım ve İnovasyon Sponsoru olduğu ilk Türkiye FRC resmi yarışması bu yıl yapılacak.

ABD’de çok uzun yıllardır düzenlenen FRC (First Robotics Competition) “Zeka için Spor” sloganıyla ortaya çıkan uluslararası robot yarışmasını Türkiye’ye tanıtmak amacıyla getiren Fikret Yüksel Vakfı’nın önceliği, katılımcı sayısını arttırmak ve tüm takımlara bu imkanı sağlamak için sezon dışı etkinlik düzenleyerek turnuvayı buraya getirmek oldu.

Bu sponsorluk kapsamında SOLIDWORKS Distribütörü Armada Yazılım, takımlara SOLIDWORKS CAD, Analiz ve Visualize Eğitimleri ve ücretsiz SOLIDWORKS ürünleri sağlıyor.

Ayrıca yarışma hazırlık sürecindeki takımların yazılım alanında her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için danışmanlık desteği veriyor. Her takımdan başarılı olan 3’er kişiye CSWA sertifikasyonunu elde etme fırsatı sağlıyor.

Armada Yazılım eğitim sınıflarında birçok lise takımına verilen eğitimlerle beraber heyecanlarına ortak oluyor, başarıyı hedefliyoruz.



Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward