Site içi arama

Savunma Sanayi Paketi

Perşembe, 27 Mayıs 2021
Her sektöre özel “Fırsat Paketleri"'ni Kaçırmayın!

SOLIDWORKS® Savunma Sanayi Paketi


Her sektörün kendine özel dinamiklarini göz önünde bulundurarak, tam olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacak SOLIDWORKS Sektörel paketlerini oluşturduk. Savunma Sanayi Paketi kapsamlı ve avantajlı SOLIDWORKS ürünlerini sunmaktadır.

Savunma Sanayi Paketi: İhtiyaçlarınızın tamamı bu pakette!

Avantajlı ve kapsamlı SOLIDWORKS paketimiz aşağıdaki bütün ürünleri kapsamaktadır.


SOLIDWORKS Professional + Simulation Premium + Flow Simulation


1- SOLIDWORKS Professional: SOLIDWORKS 3 boyutlu modelleme yeteneğiyle, kusursuz ürünler tasarlamanız için pek çok aracı bünyesinde barındırır. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de makine tasarımında en çok tercih edilen CAD yazılımıdır.

Hızlı ve bütün detaylarıyla tasarımlar yapmanızı sağlayacak tasarım kütüphanesi (Toolbox), tolerans analizi, gerçekçi render’lar oluşturmanız için SOLIDWORKS Visualize Standart, eDrawings Professional, tersine mühendislik çalışmaları için ScanTo3D ve daha pek çok uygulama SOLIDWORKS Professional ile sunulmaktadır.

Daha fazla detay için lütfen tıklayınız.


2- SOLIDWORKS Simulation Premium: Sisteminizin düzenli veya düzensiz titreşim yükleri altındaki dinamik davranışlarını gözlemleyebilirsiniz. Yine sisteminizin kalıcı hasar durumunda oluşabilecek gerilme ve sehim değerlerini başarılı şekilde analiz edilebilir. Nonlinear Analiz Kompozit/Plasit Malzeme Analizi, Dinamik Analiz, Plastik deformasyonlar ve temas analizleri yapmak mümkündür.

Simulation Premium hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.




3- SOLIDWORKS Flow Simulation: Tasarımların başarısında önemli rol alacak sıvı akışını, ısı transferini ve akışkan kuvvetlerini etkin şekilde analiz edilmesini sağlamaktadır. Mühendislik analizleri çerçevesinde, SOLIDWORKS Flow Simulation hesaplamalı akışkanlar dinamiği (CFD) karmaşıklığını ortadan kaldırır.

SOLIDWORKS Flow Simulation hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.


İhtiyacınız olan 3 SOLIDWORKS ürünü tek bir pakette: Kapsamlı ve Avantajlı!

Savunma Sanayi Paketi ile tasarımdan üretime kadar ki bütün süreçleri maksimum verimle yönetmeniz hedeflenmiştir. Paket kapsamında 3 SOLIDWORKS ürününe en avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Paket detayları hakkında daha fazla bilgi için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward