Site içi arama

Kalıpçılık Paketi Ürünleri

Perşembe, 27 Mayıs 2021
Her sektöre özel “Fırsat Paketleri"'ni Kaçırmayın!

SOLIDWORKS® Kalıpçılık Paketi


SOLIDWORKS Sektörel Paketler ile yeni bir döneme başlıyoruz! Kalıpçılık üzerine çalışan firmalar için hazırladığımız paket, SOLIDWORKS ürünlerini özel fiyat avantajlarıyla sunmaktadır. Süreçlerinizi maksimum verimle yöneteceğinize eminiz.

SOLIDWORKS ile ürünlerinizi tasarlayabilir, SOLIDWORKS Plastics ile plastik parça ve enjeksiyon kalıp tasarımının üretim hatalarını tahmin edebilir ve önleyebilirsiniz. 

SOLIDWORKS Kalıpçılık Paketi : İhtiyacınızın tamamını içerir! 

Sizler için oluşturduğumuz avantajlı SOLIDWORKS paketimiz aşağıdaki ürünleri kapsamaktadır.


SOLIDWORKS Standard + SOLIDWORKS Plastics 


1- SOLIDWORKS Standard: 3 boyutlu tasarım yetenekleriyle, kusursuz tasarımlar oluşturmanızı ve yönetmenizi sağlar. 3B parçalar, büyük montajlar ve 2B çizimler için kullanıcı dostu CAD çözümüdür. SOLIDWORKS Standard yetenekleri hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.




2- SOLIDWORKS Plastics: Kalıp maliyetlerini önemli ölçüde düşürmek ve ürün hazırlama süresini en aza indirmek için SOLIDWORKS Plastics ürünü eşsiz araçlar sunar. Plastik parça ve enjeksiyon kalıp işlemlerinde tasarım aşamasında üretim hataları tahmin edebilir, gerekli revizyonları uygulayabilirsiniz. Erken aşamalarda yapılan işlemler sayesinde önemli ölçüde tasarruf sağlamanıza yardımcı olur. SOLIDWORKS Plastics ürünü hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.




İhtiyaçlarınızın tamamı bu pakette: Kalıplarınızı Tasarlayın ve Analiz Edin!

SOLIDWORKS avantajlı paketler, sektörel ihtiyaçlar göz önünde tutularak oluşturulmuştur. Özel fiyatlarla SOLIDWORKS ürünlerinden yararlanabilir, zaman ve yatırımlarınızı daha verimli hale getirebilirsiniz.

Avantajlı SOLIDWORKS Kalıpçılık Paketi hakkında daha fazla detay için bizlerle hemen iletişime geçebilirsiniz.


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward