Site içi arama

SOLIDWORKS'te Büyük Dönüşüm Başladı!

Salı, 1 Ağustos 2023
Maliyetlerinizi azaltmak ve dönemsel ihtiyaçlarınız için SOLIDWORKS kiralama modeline geçebilirsiniz.

SOLIDWORKS lisanslarınızı dönüştürmenin tam zamanı!

1995’ten başlayan dijital dönüşüm sürecinde eski SOLIDWORKS lisanslarınızı dönüştürmenin tam zamanı!

Artık mevcut SOLIDWORKS CAD lisanslarınızı bulut teknolojisinden faydalanacağınız güncel versiyona taşıyabilir; maliyetlerinizi azaltmak ve şirketinizin dönemsel ihtiyaçlarını karşılamak için kiralama modeline geçebilirsiniz.

SOLIDWORKS müşterilerine özel fiyatlardan faydalanmak için hemen bizimle iletişime geçin.

SOLIDWORKS’te Kiralama ve Bulut Dönemi! Siz de Katılın!

SOLIDWORKS, tasarımın gücünü her mühendisin masaüstü bilgisayarına taşıyabilme hayaliyle başladı.

1995’ten beri hedefimiz aynı: sizi tasarım özgürlüğüyle daha da güçlendirmek. SOLIDWORKS’ü bulutun gücüyle desteklediğimiz bu yeni dönemde, değerli tasarım için ayırdığınız değerli zamanınızın çoğunu tüketen bazı süreçleri kolaylaştırarak veya tamamen ortadan kaldırarak size kesintisiz bir tasarım süreci sunmayı hedefliyoruz.


Bunu yapabilmek için hem SOLIDWORKS CAD ürünümüzde hem de iş modelimizde sizlere daha önce duyurduğumuz bazı değişiklikler yaptık. Artık mevcut SOLIDWORKS CAD Lisanslarınızı bulut teknolojisinden faydalanacağınız güncel versiyona taşıyabilir, maliyetlerinizi azaltmak, şirketinizin dönemsel ihtiyaçlarını karşılamak için kiralama modeline geçebilirsiniz.

Siz değerli müşterilerimizi, son teknolojimizi kullanmaya, zorlukların üstesinden birlikte gelmeye ve endüstrinin geçirdiği dijital dönüşüm yolculuğuna birlikte çıkmaya davet ediyoruz.


Daha fazla duyuru göster add

İletişim

Armada Yazılım A.Ş. Genel Merkez: Esentepe Mah.
Cevizli D100 Güney Yanyol
Lapishan No:25-6156 34870
Soğanlık - Kartal / İstanbul
Telefon: +90 (216) 379 8 379
E-posta: [email protected]

Bakım Anlaşması

Bakım Anlaşması Üyelere özel destek, yükseltmeler, yeni sürümler, özel yayımlar, eklentiler, web yayınları, performansınızı ve üretkenliğinizi artırırken, sektördeki rakiplerinize karşı ayrıcalık sağlar. İnceleyin arrow_forward